banner festival 23

— woensdag 21 december 2022, 14:48 | 0 reacties, praat mee

Jildou van der Bijl vertrekt bij LINDA.

Jildou van der Bijl

Jildou van der Bijl, creatief directeur bij LINDA., vertrekt na 17 jaar bij het mediamerk. Ze vertrekt per 1 maart. Na haar vertrek blijft ze wel verbonden aan LINDA., als lid van de Raad van Toezicht van de LINDA.foundation. Laatste wijziging: 22 december 2022, 09:47

Van der Bijl was vanaf 2008 twaalf jaar lang hoofdredacteur van het tijdschrift LINDA., samen met naamgever Linda de Mol. In 2019 stapte het tweetal voor een jaar over naar Net5, waar zowel De Mol als Van der Bijl aan de slag gingen als creatief directeur. In maart vorig jaar vertrokken De Mol en Van der Bijl weer bij de zender.

Sindsdien was Van der Bijl als creatief directeur bij LINDA. onder andere verantwoordelijk voor de ontwikkeling van commercieel creatieve samenwerkingen. Haar werkzaamheden worden na haar vertrek intern opnieuw verdeeld.

‘Dat ik zo’n lange tijd, samen met enorm talentvolle mensen, een stempel mocht drukken op het mooiste mediamerk van Nederland, maakt me trots’, reageert Van der Bijl. ‘Mijn tijd zit erop, ik heb zin in nieuwe avonturen.’

Villamedia interviewde Van der Bijl in 2014 over haar werk als hoofdredacteur. Vier jaar later, in 2018, blikten we met Van der Bijl terug op een bewogen jaar bij het mediamerk.

Bekijk meer van

LINDA. Jildou van der Bijl

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.