word studentlid

— donderdag 14 februari 2019, 12:54 | 0 reacties, praat mee

Tijdschrift LINDA. naar Talpa en Linda de Mol wordt creatief directeur bij Net5

Tijdschrift LINDA. naar Talpa en Linda de Mol wordt creatief directeur bij Net5
© Bas Czerwinski / ANP

UPDATE Sanoma heeft bekendgemaakt Mood for Magazines, de uitgeverij van LINDA., LINDAnieuws en LINDA.tv, aan mede-eigenaar Linda de Mol te verkopen. Volgens NU.nl is er een bedrag van 40 miljoen euro gemoeid met de overname. En Linda de Mol wordt ook creatief directeur bij Net5. Laatste wijziging: 14 februari 2019, 12:54

Linda de Mol trekt namelijk in het kader van deze overname op met Talpa Network, die de partnerrol vanaf 1 maart 2019 overneemt van Sanoma en naast Linda de Mol mede-eigenaar van Mood for Magazines wordt. Linda de Mol maakte in januari bekend over te stappen van RTL naar Talpa.

Linda de Mol: “Sanoma is altijd een goed huis geweest voor Mood for Magazines, haar mensen en het merk LINDA. Mede door Sanoma heeft LINDA. zich kunnen ontwikkelen tot het mooie bedrijf dat het nu is. De mogelijkheden die Talpa Network nu biedt met samenwerkingen op haar kanalen, zoals radio, online en vooral lineaire televisie, passen beter bij de groeiambities van het mediamerk LINDA. Ik wil Sanoma enorm bedanken voor de prettige samenwerking.”

De verkoop heeft geen personele consequenties en is onder voorbehoud van positief advies van de ondernemingsraad van Sanoma Media Netherlands.

Daarnaast is bekend geworden dat Linda de Mol, samen met creatief directeur van LINDA. Jildou van der Bijl, creatief directeur bij televisiezender Net5 wordt. Samen gaan zij nieuwe programma’s ontwikkelen voor de zender. Meer bij Sanoma / NU.nl

Lees ook:
Linda de Mol van RTL naar Talpa (16 januari 2019)

Tip de redactie

Logo Publeaks Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.