— maandag 12 november 2018, 09:17 | 0 reacties, praat mee

LINDA. strikt Michelle Obama

© Chuck Kennedy

De voormalige first lady van Amerika, Michelle Obama lanceert morgen haar autobiografie, en magazine LINDA. is het enige Nederlandse medium dat haar daarover mocht interviewen. In totaal dienden zeventig Nederlandse media een interview-aanvraag bij Obama in. Dat vertelt hoofdredacteur Jildou van der Bijl, die Obama samen met interviewer Antoinnette Scheulderman uiteindelijk ontmoette in New York, op LINDAnieuws.nl.

‘Het voorstel dat we hadden opgesteld voor het interview was als een van de weinige in positieve zin opgevallen bij team Obama’, zegt Van der Bijl. ‘Binnen 24 uur moesten we toen een uitgebreider plan presenteren, waarin we aantoonden waar LINDA. voor staat en hoeveel we voor elkaar kunnen boksen in weinig tijd.’

Michelle Obama gaf buiten de VS maar vier interviews naar aanleiding van haar boek. Dat LINDA. één van de vier was, noemt Van der Bijl een mijlpaal. ‘We bestaan vijftien jaar, dat vierden we twee nummers geleden nog. Dat we Michelle mochten spreken en samen met haar zo’n bijzonder nummer konden maken, voelt als een bekroning op dat jubileum. Het is toch bijzonder dat LINDA. inmiddels een kwaliteitsmerk is met zo’n geweldig groot platform dat Michelle zich daarbij thuis voelt. Een mooi cadeau dat ze ons heeft uitgekozen.’

Meer bij LINDAnieuws.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.