— dinsdag 2 april 2019, 11:30 | 0 reacties, praat mee

Karin Swerink nieuwe hoofdredacteur LINDA. magazine

Karin Swerink begint volgende maand bij LINDA. | Paul Bellaart

Vogue-hoofdredacteur Karin Swerink stapt over naar LINDA. magazine. Ze volgt Jildou van der Bijl op, die in februari creatief directeur voor mediamerken LINDA. en Net5 is geworden.

Karin Swerink is vanaf mei verantwoordelijk voor alle printtitels van LINDA. en rapporteert aan Van der Bijl en De Mol. Van der Bijl: “Nu het mediamerk LINDA. steeds groter wordt, draag ik vol vertrouwen het algemeen hoofdredacteurschap over aan Karin, die ik ken als bevlogen bladenmaker en inspirerende mediaprofessional. We weten zeker dat het magazine bij haar in goede handen is.”

Swerink zegt dat ze Vogue “met pijn in mijn hart verlaat” maar zegt dat deze once in a life time opportunity niet kon laten schieten. “LINDA. is een magisch merk, altijd verrassend, super succesvol, en niet meer weg te denken uit het Nederlandse medialandschap.”  Meer bij LINDA.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.