Banner Giro555 Turkije/Syrië

— dinsdag 2 april 2019, 11:30 | 0 reacties, praat mee

Karin Swerink nieuwe hoofdredacteur LINDA. magazine

Karin Swerink begint volgende maand bij LINDA. | Paul Bellaart

Vogue-hoofdredacteur Karin Swerink stapt over naar LINDA. magazine. Ze volgt Jildou van der Bijl op, die in februari creatief directeur voor mediamerken LINDA. en Net5 is geworden. Laatste wijziging: 2 april 2019, 11:34

Karin Swerink is vanaf mei verantwoordelijk voor alle printtitels van LINDA. en rapporteert aan Van der Bijl en De Mol. Van der Bijl: “Nu het mediamerk LINDA. steeds groter wordt, draag ik vol vertrouwen het algemeen hoofdredacteurschap over aan Karin, die ik ken als bevlogen bladenmaker en inspirerende mediaprofessional. We weten zeker dat het magazine bij haar in goede handen is.”

Swerink zegt dat ze Vogue “met pijn in mijn hart verlaat” maar zegt dat deze once in a life time opportunity niet kon laten schieten. “LINDA. is een magisch merk, altijd verrassend, super succesvol, en niet meer weg te denken uit het Nederlandse medialandschap.”  Meer bij LINDA.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.