— woensdag 10 oktober 2018, 09:55 | 0 reacties, praat mee

Veevoerbedrijf ForFarmers ontkent belangenverstrengeling: geen afspraken met Jaspers

ANP

Het veevoerconcern ForFarmers zegt dat er geen afspraken zijn met Yvon Jaspers met betrekking tot programma's Boer zoekt vrouw en Onze Boerderij. ForFarmers-woordvoerster Yvonne Derkse zegt dat er van belangenverstrengeling 'derhalve' geen sprake is. Het Commissariaat voor de Media (CvdM) doet momenteel onderzoek naar mogelijke belangenverstrengeling door de betaalde nevenfunctie van Jaspers.

ForFarmers noemt alle media-aandacht voor de samenwerking “erg vervelend voor haar”. Op Nieuwe Oogst, het ledenplatform van de regionale land- en tuinbouworganisaties LTO Noord, ZLTO en LLTB, zegt Derkse dat Jaspers afgelopen weekend als dagvoorzitter voor het bedrijf zou optreden, maar dat ze daar vanwege alle aandacht vanaf zag.

“Sinds 2015 heeft Jaspers een samenwerkingsovereenkomst met ForFarmers. Ze trad de afgelopen tijd regelmatig op als dagvoorzitter en schreef columns voor de relatiemagazines Voertaal en het ledenblad van FromFarmers, Ambitie”, schrijft Nieuwe Oogst.

Bekijk meer van

Yvon Jaspers For Farmers

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.