data als kans

— woensdag 21 september 2022, 09:36 | 0 reacties, praat mee

Uitgeverij New Skool Media gaat op in Roularta Media Nederland

Uitgeverij New Skool Media verdwijnt per 1 november als zelfstandig merk. Dat meldt Adformatie. De titels worden na die datum door Roularta Media Nederland uitgegeven. De Nederlandse tak van de Belgische uitgever nam New Skool Media eind vorig jaar over. Laatste wijziging: 21 september 2022, 10:37

De uitgeverijen worden geïntegreerd, en wordt daarmee de één na grootste magazine-uitgever van Nederland. Er werken bij Roularta Media Nederland na integratie 240 mensen, meldt Adformatie.

Hoe de Nederlandse media in Belgische handen kwamen: een overzicht

“Een bijzondere ondernemingsraad moet nog wel advies geven over de samenvoeging, maar gezien de huidige bekendmaking van de plannen en de beperkte personele consequenties lijkt dat een formaliteit. Met de integratie zijn er weliswaar de nodige verschuivingen in functies, maar komen er niet meer dan drie arbeidsplaatsen te vervallen, grotendeels binnen centrale afdelingen”, schrijft Adformatie.

 

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.