data als kans

— woensdag 4 mei 2022, 09:39 | 0 reacties, praat mee

Meer omzet voor New Skool Media in 2021

© Pixabay

Tijdschriftuitgever New Skool Media (NSM) heeft financieel gezien zijn beste jaar ooit achter de rug. De uitgeverij achter titels als EW, Delicious, KIJK en Knip Mode verdiende in 2021 45 miljoen euro. Dat is een stijging van 6 procent ten opzichte van het jaar daarvoor. Laatste wijziging: 4 mei 2022, 09:40

Dat laat het bedrijf weten in een persbericht. De genormaliseerde ebitda, de winst vóór aftrek van rentekosten, belastingen, afschrijvingen en afboekingen, kwam in 2021 uit op 6 miljoen euro. Dat is een groei van 22 procent ten opzichte van coronajaar 2020, toen de genormaliseerde ebitda uitkwam op vijf miljoen euro. Ook toen was er al sprake van een (lichte) stijging.

“Met deze resultaten heeft New Skool Media haar positie op de markt van magazine publishing verder versterkt”, aldus ceo Erwin van Luit. “De recent afgeronde overname van NSM door Roularta zal deze positie alleen maar verder versterken.” Van Luit benadrukt dat NSM versneld wil gaan investeren in digitalisering en innovatie.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.