— donderdag 23 maart 2017, 08:49 | 1 reactie, praat mee

Talpa blijft belang in TMG uitbreiden

ANP

Hoewel de kansen op een overname van TMG door Talpa na de uitspraak van de Ondernemingskamer vrijwel ondenkbaar is geworden, blijft Talpa aan uitbreiding van het belang in de uitgever werken. Op woensdag vergrootte Talpa het belang met 0,15 procent naar in totaal 26,88 procent.

De Financiële Telegraaf (DFT) vraagt zich af wat de strategie kan zijn, met de uitspraak van de Ondernemingskamer op tafel en het feit dat biedingsconcurrenten Mediahuis/VP Exploitatie inmiddels zo’n 60 procent van het bedrijf al in handen heeft.

De combinatie Mediahuis/VPE spraken eerder de hoop uit dat Talpa - als het stof van de overnamestrijd is neergedaald - binnen het bedrijf een rol wil blijven spelen.

Bekijk meer van

TMG Talpa

Praat mee

1 reactie

Martin Hopman, 23 maart 2017, 18:40

Niks geen strategie. Gewoon een klein koppig jongetje die het niet verkroppen kan dat zijn media-ideetje zo gedwarsboomd wordt. Hij smijt er gewoon weer een paar handen vol, gemakkelijk met mini-ideetjes en veel mazzel verdiende, miljoentjes tegen aan zodat de wereld er van overtuigd wordt dat met zijn geld alles wat hij wil hebben, te koop is. Dream on Johnny boy!

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.