— dinsdag 13 juni 2017, 08:52 | 1 reactie, praat mee

Talpa koopt weer aandelen TMG

© ANP

John de Mols Talpa heeft maandag opnieuw aandelen TMG gekocht, zo maakte het bedrijf nabeurs bekend. Met de aankoop van ruim 212.000 aandelen voor bijna 1,4 miljoen euro, breidt de mediatycoon zijn belang in TMG uit tot 29,16 procent.

Het is voor het eerst sinds ruim twee maanden dat hij weer aandelen inslaat. 

Maandag werd ook bekend dat Talpa afziet van het verzoek aan de Ondernemingskamer om onderzoek te laten doen naar het beleid en de gang van zaken bij Telegraaf Media Groep (TMG) omtrent de overnamestrijd rond TMG tussen Talpa en het Vlaamse Mediahuis. Talpa wil TMG nog steeds graag overnemen: het bod blijft wel staan. Meer bij Het Financieel Dagblad

Bekijk meer van

TMG Talpa John de Mol

Praat mee

1 reactie

Martin Hopman, 13 juni 2017, 17:01

Die de Mol is gewoon - ik zei het al eerder - een bozig verwend jongetje die zijn zin niet krijgt.Daar gooit ie om de zaak een beetje op te jutten, er maar weer een paar miljoentjes van zijn gemakkelijk verdiende of zelfs gekregen kapitaal tegenaan.Om de grote jongen met Berlusconi achtige fantasieën uit te kunnen hangen.You win one, you lose one, hij zal er geen boterham minder om hoeven te eten.wg Martin Hopman.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.