— woensdag 30 juni 2021, 09:23 | 0 reacties, praat mee

RvC L1: directeur Elbers ‘per direct vrijgesteld van werk’

In een korte verklaring heeft de Raad van Commissarissen van de regionale omroep L1 gemeld dat directeur-bestuurder Peter Elbers "per direct is vrijgesteld van werk" en er gesprekken volgen over zijn toekomst bij de organisatie. Medebestuurder Job van der Have en leden van het managementteam nemen Elbers' taken over. Laatste wijziging: 30 juni 2021, 09:25

“De interne organisatie is inmiddels geïnformeerd over dit besluit. De Raad van Commissarissen zal zich buigen over de toekomstige bestuurssamenstelling. Daarbij wordt advies ingewonnen bij de Ondernemingsraad”, schrijft de raad.

Het is het sluitstuk in een slepend conflict binnen de omroep over de benoeming en managementstijl van Elbers, dat tot de Ondernemingskamer in Amsterdam werd uitgevochten. Die oordeelde eerder dit jaar dat Elbers niets te verwijten valt.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.