— dinsdag 24 augustus 2021, 08:24 | 0 reacties, praat mee

RTL Boulevard blijft voorlopig uitzenden vanaf Hilversums Mediapark

Zwaarbewapende politie bij het Hilversumse Media Park in juli - © Robin Utrecht / ANP

RTL Boulevard blijft voorlopig uitzenden vanaf het Mediapark in Hilversum. Dat bevestigt een woordvoerder aan NH Nieuws. Of en wanneer de vaste studio op het Leidseplein in Amsterdam weer gebruikt gaat worden, is nog niet bekend.

Het programma op RTL4 verruilde vorige maand het centrum van Amsterdam voor Hilversum na de aanslag op misdaadverslaggever Peter R. de Vries en de bedreigingen aan het adres van RTL Boulevard een paar dagen daarna. Daardoor gingen meerdere uitzendingen niet door.

Sindsdien wordt het programma uitgezonden vanaf een extra beveiligde locatie op het Mediapark. Met de komst van RTL Boulevard werd het park ook aangewezen als veiligheidsrisicogebied. Hilversum maakte afgelopen week bekend dat de veiligheidsmaatregelen die na de komst van RTL Boulevard werden genomen op en rond het Mediapark met zeker een maand worden verlengd. Volgens de gemeente gebeurt dat omdat ‘de dreiging nog niet is verminderd’. In een veiligheidsrisicogebied mag onder meer preventief gefouilleerd worden en mogen auto’s worden doorzocht.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.