— maandag 12 juli 2021, 16:31 | 0 reacties, praat mee

RTL Boulevard vanavond weer in de lucht vanaf Media Park

Bewapende politie bij de reguliere uitzendlocatie van RTL Boulevard in Amsterdam. Het programma verhuist voorlopig naar een onbekende locatie op het Media Park in Hilversum | ANP

RTL Boulevard zendt vanavond weer uit, van een onbekende locatie op het Media Park in Hilversum. De uitzendingen van afgelopen weekend gingen niet door, nadat de politie van een bedreigende situatie uitging. Er werd gevreesd voor een aanslag tijdens de uitzending, mogelijk met een raketwerper.

De gemeente Hilversum zegt dat de persvrijheid een belangrijk argument was in de afweging over voortzetten van de uitzendingen vanaf het Media Park. Via “zichtbare en onzichtbare maatregelen” wordt veiligheid van medewerkers, bezoekers en bewoners beschermd.

RTL Nederland, zelf ook gevestigd op het Media Park, noemt veiligheid voor de medewerkers topprioriteit. De zender zegt te vertrouwen op het advies van de veiligheidsautoriteiten dat uitzendingen zo kunnen hervatten. Meer bij RTL Boulevard

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.