— woensdag 14 juli 2021, 14:46 | 0 reacties, praat mee

‘Media Park voor onbepaalde tijd veiligheidsrisicogebied’

Zwaarbewapende politie blijft voorlopig nog een vast onderdeel in het straatbeeld bij het Hilversumse Media Park | Robin Utrecht / ANP

Het Media Park in Hilversum is met ingang van donderdag langere tijd veiligheidsrisicogebied. De stap, ingegeven door de komst van RTL Boulevard, betekent dat politie op en rond het park preventieve controles mag uitvoeren op mensen en bij voertuigen.

De wijziging geldt voorlopig voor onbepaalde tijd, bevestigt de gemeente aan NU.nl na eerdere berichtgeving van NH Nieuws.

Het gebied van het Media Park was al als tijdelijk veiligheidsrisicogebied aangemerkt. Waarnemend burgemeester Aptroot zegt dat de aanduiding van kracht blijft, zolang de dreiging rondom RTL Boulevard actueel is. “We nemen geen enkel risico”, aldus Aptroot.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.