— vrijdag 2 juli 2021, 08:41 | 0 reacties, praat mee

Opnieuw overname huis-aan-huiskrant DPG Media

© Pixabay

DPG Media heeft zijn huis-aan-huiskrant De Kombinatie verkocht, waarmee direct ook het doek valt voor het weekblad. De nieuwe eigenaar, Uitgeverij Xebius, gaat de inhoud van de weekkrant integreren in zijn eigen uitgave De Brug. De laatste editie van De Kombinatie is inmiddels verschenen.

Door de overname is De Brug vanaf deze maand de grootste huis-aan-huiskrant in de Zwijndrechtse Waard. DPG Media verkoopt de laatste tijd veel lokale weekbladen. Zo werd onlangs bekend dat BDUmedia elf huis-aan-huisbladen overneemt.

Daarnaast lijfde uitgeverij Talvi in Noord-Brabant het weekblad Bossche Omroep in en nam Rodi Media diverse titels over. Die laatste trok na de overname de stekker uit het Utrechtse huis-aan-huisblad Stadsblad.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.