banner anp

— donderdag 22 juli 2021, 11:21 | 0 reacties, praat mee

Familie en vrienden nemen afscheid van Peter R. de Vries

John de Mol arriveert met partner voor het besloten afscheid van Peter R. de Vries in Koninklijk Theater Carre. - © Remko de Waal / ANP

De uitvaartplechtigheid voor familie, vrienden en anderen die Peter R. de Vries persoonlijk hebben gekend, is begonnen. In theater Carré in Amsterdam nemen ze afscheid van de vermoorde misdaadverslaggever.

De dienst begon om 11.00 uur en is toegankelijk voor enkele honderden genodigden. Onder de genodigden zijn familieleden van de vermiste Tanja Groen en de nabestaanden van Nicky Verstappen, voor wie Peter R. zich heeft ingezet. Verder zijn onder anderen burgemeester Femke Halsema, de familie De Mol, medewerkers van RTL Boulevard en RTL-CEO Sven Sauvé aanwezig.

Sprekers tijdens de dienst zijn advocaat Khalid Kasem, vriend en zakenpartner van De Vries, de broer en kinderen van De Vries, zijn vriend en collega Simon Vuyk en Anja du Bois, de vrouw van de ten onrechte in de Puttense moordzaak veroordeelde Herman du Bois. Peter R. onderzocht destijds de zaak, waarna haar man en Wilco Viets werden vrijgesproken.

Na de bijeenkomst wordt de kist via de hoofdingang van het theater naar buiten gedragen, waarop de uitvaart volgt. Daarbij zullen alleen intimi aanwezig zijn.

Woensdag kon het publiek afscheid nemen van De Vries. Meer bij RTL Boulevard / NOS

Bekijk meer van

Peter R. de Vries

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.