— woensdag 21 juli 2021, 09:36 | 0 reacties, praat mee

Vandaag publiek afscheid misdaadjournalist Peter R. de Vries

Eerste belangstellenden staan in de rij om bij Theater Carré afscheid te nemen van Peter R. de Vries. Op donderdag volgt een besloten uitvaart. | ANP

Vanaf 11 uur vandaag kunnen belangstellenden afscheid nemen van misdaadjournalist Peter R. de Vries. Hij is opgebaard in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. De deuren zijn tot 20 uur vanavond voor het publiek geopend. Op donderdag volgt nog een afscheid in besloten kring, met enkel genodigden, vrienden en de familie.

Er wordt veel publiek verwacht: er zijn daarom diverse maatregelen van kracht. RTL Boulevard publiceerde die toen plannen voor een publiek afscheid werden onthuld

De familie verzoekt om in plaats van bloemen een donatie te doen aan De Vries’ Stichting de Gouden Tip, dat via crowdfunding gelden verzamelt om aandacht voor cold cases te vragen en om slachtoffers van misdrijven bij te staan.

Bekijk meer van

Peter R. de Vries

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.