— donderdag 16 mei 2019, 09:09 | 0 reacties, praat mee

Ridouan T. richt zich tot Peter R. de Vries met ontkenning dodenlijst

ANP

De voortvluchtige crimineel Ridouan T., die misdaadjournalist Peter R. de Vries op een dodenlijst zou hebben gezet, heeft zich rechtstreeks tot De Vries gericht. "Ik heb als jongen altijd heel geboeid naar je tv-programma gekeken. Ik respecteer je en zie je als een professioneel journalist. Geen haar op mijn hoofd die er aan denkt om jou iets aan te doen."

De Vries las de ontkenning gisteren in RTL Boulevard voor en plaatste de volledige tekst op Twitter. Hij had al aangekondigd zijn werk ondanks de bedreiging gewoon voort te zullen zetten.

T. zegt geen reden te hebben om De Vries iets aan te doen. Hij adviseert de misdaadjournalist te vragen naar de bronnen van justitie voor de claim dat zijn naam op een dodenlijst zou staan. “Ik denk dat het hun opzet is om mij met dit soort berichtgeving te framen, mij in de beeldvorming als volksvijand neer te zetten”, aldus de verklaring.

 

Bekijk meer van

Peter R. de Vries

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.