e learning nvj

— woensdag 2 augustus 2017, 11:37 | 0 reacties, praat mee

2500 leden voor betaalde PRO-versie van Voetbal International

De eind april gelanceerde online PRO-versie van voetbalmagazine VI heeft in net iets meer dan drie maanden tijd 2500 leden aan zich weten te binden. Dat meldt VI op zijn website. PRO ging op 25 april live als onderdeel van de nieuwe site van VI en biedt met name achtergrondverhalen. Ook is er plek voor analyses, opinie en video's en worden de beste verhalen uit het papieren magazine er gedeeld. Laatste wijziging: 22 mei 2019, 09:42

“Wij hebben altijd geloofd dat lezers willen betalen voor journalistiek, mits de inhoud hen meerwaarde biedt”, stelt Pieter Zwart van VI. Hij is de drijvende kracht achter het platform. “Alles begint met het maken van onderscheidende stukken. Sinds we de nieuwe digitale omgeving hebben, zien we de cijfers explosief stijgen. De laatste weken verwelkomen we gemiddeld twintig nieuwe betalende abonnees per dag, met vrijwel geen opzeggingen. Dat is een signaal dat we de goede kant opgaan.”

De cijfers zijn goed nieuws voor VI, dat een stormachtige periode achter de rug heeft. Nadat in oktober bekend werd dat er 15 banen zouden verdwijnen, kregen in juni nog eens vijf mensen te horen dat ze moesten vertrekken.

Bekijk meer van

Voetbal International

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.