— woensdag 5 april 2017, 13:53 | 0 reacties, praat mee

Wederom aanklacht seksuele intimidatie tegen voormalig Fox-topman

AFP / Getty / Drew Angerer

Na twee eerdere rechtszaken uit 2016 heeft voormalig Fox-topman Roger Ailes opnieuw een aanklacht aan zijn broek hangen. Ook dit keer wordt hij beschuldigd van seksuele intimidatie.

Klager is politiek adviseur en nieuwscommentator Julie Roginsky. Ze stelt dat haar promotie tot co-host bij het programma The Five was beloofd in ruil voor een seksuele relatie met Ailes. Toen ze dat weigerde werd de haar beloofde positie aan een andere presentator gegeven.

Roginsky klaagt naast Ailes ook Fox News en de huidige topman Bill Shine aan voor het beschadigen van haar carrière en mentaal en fysiek leed. Fox News heeft nog niet gereageerd op de aantijgingen. Bij de eerste zaak rondom Ailes schikte de zender in september voor 20 miljoen dollar.

Eerder deze week werd dat bekend dat Fox al zeker 13 miljoen dollar heeft betaald om zaken te schikken waarbij mogelijk sprake was van seksuele intimidatie door tv-presentator Bill O’Reilly. Meer bij The Hollywood Reporter.

Bekijk meer van

Roger Ailes Fox News

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.