training eu starters

— donderdag 7 juli 2016, 10:18 | 0 reacties, praat mee

Topman Fox News beschuldigd van seksuele intimidatie

De Amerikaans Fox-presentatrice Gretchen Carlson klaagt de baas van de tv-zender aan wegens seksuele intimidatie. Ze zegt dat ze werd ontslagen omdat ze niet inging op zijn seksuele avances. Laatste wijziging: 7 juli 2016, 10:37

Carlson werkte elf jaar voor de conservatieve omroep en maakte onderdeel uit van het presentatieteam van het ochtendprogramma Fox & Friends. In 2013 kreeg ze haar eigen middagprogramma The Real Story. Naar nu bekend wordt is het programma eind juni gestopt omdat haar contract niet werd verlengd.

Volgens Carlson is ze ontslagen omdat ze Roger Ailes, een van de meest machtige personen in de media en binnen de conservatieve partij, heeft afgewezen.

Roger Ailes zegt dat de aanklacht onzin is. “Deze smadelijke rechtszaak is een belediging en totale onzin.” Volgens Ailes werd het contract van Carlson niet verlengd omdat haar kijkcijfers continu achterbleven. “Mevrouw Carlson had door dat haar carrière bij de omroep waarschijnlijk voorbij was en deze rechtszaak kwam goed uit.”

Fox News is inmiddels een eigen onderzoek gestart. Meer bij The Huffington Post

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.