data als kans

— woensdag 21 februari 2018, 16:24 | 0 reacties, praat mee

Vrij Nederland start met WhatsApp-abonnement

Beeld: Max Pixel

Vrij Nederland, dat sinds dinsdag in een nieuwe jas is gestoken, begint deze week met een nieuw digitale abonnement waarbij lezers dagelijks één artikel ontvangen via WhatsApp. Abonnees betalen bij het 'WhatsApp-abonnement' 6,99 euro per maand, en krijgen voor dat bedrag dagelijks een artikel, podcast of video op hun mobiele telefoon (of mail), en krijgen daarnaast toegang tot alle artikelen op de website van het maandblad. Het idee: minder lezen, maar beter. Want meer is niet altijd beter. Laatste wijziging: 21 februari 2018, 16:29

Dat meldt Vrij Nederland op haar website. De nieuwe WhatsApp-dienst gaat donderdag live. Aanmelden kan, hoe kan het ook anders, met een appje. Ook abonnees die een volledig online abonnement afsluiten, kunnen ervoor kiezen dagelijks een ‘verhaal van de dag’ te krijgen via WhatsApp. Vrij Nederland belooft dat de verhalen in WhatsApp altijd urgent en dringend zijn, scherpe analyses bevatten, doorspekt zijn van slimme humor.

“We moeten legendarisch worden omdat wij de perfecte lees-(kijk/luister) ervaring bieden”, aldus hoofdredacteur Ward Wijndelts in een persbericht. “Van 500 tot 7.500 woorden: wij presenteren de allerbest geschreven stukken. Lezers moeten genietend tot zich nemen wat ook nog tot de verbeelding spreekt en helpt bij het begrijpen van de wereld.”

Bekijk meer van

Vrij Nederland

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.