— vrijdag 13 december 2013, 09:23

LINDA. Tijdschrift van het Jaar 2013

Bij de uitreiking van de Mercurs, de jaarprijzen in de tijdschriftenbranche, is LINDA. uitgeroepen tot Tijdschrift van het Jaar 2013. De Nederlandse editie van Women’s Health ontving de Mercur voor Lancering van het Jaar. De Mercur d’Or/LOF-Prijs voor Publiekstijdschriften, de oeuvreprijs, werd toegekend aan Arendo Joustra, hoofdredacteur van Elsevier. Robert van den Ham van AutoWeek mocht de Mercur voor Hoofdredacteur van het Jaar in ontvangst nemen. De Unlock History App: het wonder van de Gouden Eeuw van het Historisch Nieuwsblad, kreeg de Mercur voor Innovatie van het Jaar. De campagne waarmee Margriet haar 75-jarig bestaan vierde, met onder andere een expo op het Museumplein in Amsterdam, leverde de Mercur voor Marketingactie van het Jaar op. De vormgeving van Esquire was goed voor een Mercur voor Artdirection van het Jaar. De Mercur voor Tijdschriftreportage van het Jaar ging naar Vrij Nederland met ‘Een gruwelijke healing’ uit de serie Sterke Verhalen. De Read Shop in Doorn ging met de Mercur in de categorie Tijdschriftenretailer van het Jaar naar huis.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.