— woensdag 8 januari 2020, 10:53 | 0 reacties, praat mee

Vernieuwde VIA Limburg vanaf nu verspreid als woensdagbijlage in De Limburger

De acht regionale edities van VIA Limburg, vanaf vandaag als bijlage in De Limburger of los af te halen | Mediahuis Limburg

De vorig jaar aangekondigde wijziging rond de verspreiding van huis-aan-huiskrant VIA Limburg is een feit: vanaf nu verschijnen acht regionale edities van de weekkrant g op woensdag als vaste bijlage van dagblad De Limburger. De gratis weekkrant is verder af te halen bij 400 servicepunten.

Mediahuis Limburg besloot afgelopen september dat losse bezorging huis-aan-huis niet langer rendabel is.

De uitgever zegt dat met de gekozen oplossing de krant ook beschikbaar blijft voor Limburgers die geen abonnement op De Limburger hebben. Verder kan de krant gratis online gelezen worden.

“Met de vernieuwde VIA bundelt Mediahuis Limburg de krachten van haar weekkrant en haar hoofdtitel De Limburger. Dat betekent dat ook het redactionele format wordt bijgesteld: nóg meer aandacht voor alledaagse gebeurtenissen in de lokale samenleving, positief van karakter en prettig leesbaar”, stelt de uitgever.

Directeur Maurice Ubags van Mediahuis Limburg noemt het “drie vliegen in één klap”, nu lokale ondernemers meer mogelijkheden krijgen om te adverteren op lokaal en regionaal niveau en dat kunnen doen in een journalistiek product van eigen bodem. Verder betekent de huidige oplossing dat VIA Limburg als lokaal medium behouden blijft.

Bekijk meer van

VIA Limburg Mediahuis Limburg

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.