persveilig seminar

— woensdag 19 januari 2022, 16:00 | 0 reacties, praat mee

Tweede aangifte tegen Ali B in zaak The Voice of Holland

© Levin en Paula

In de zaak rondom het tv-programma The Voice of Holland is voor een tweede keer aangifte gedaan tegen jurylid en coach Ali B. Dat bevestigt de advocaat van de rapper tegenover RTL Boulevard. Laatste wijziging: 19 januari 2022, 16:04

De rapper ontkent dat hij een strafbaar feit heeft gepleegd, zegt advocaat Bart Swier. Dat deed hij ook bij de eerste aangifte tegen hem. RTL heeft de samenwerking met de rapper voorlopig stilgelegd, al wil het bedrijf niet vestigen of dit gedaan is naar aanleiding van de tweede aangifte.

Het is het zoveelste bericht dat gerelateerd is aan misstanden rondom The Voice of Holland. Afgelopen weekend werd bekend dat het BNNVARA-programma Boos aankomende donderdag in een uitzending op YouTube onthullingen zal doen over grensoverschrijdend gedrag bij The Voice.

Inmiddels is de talentenjacht stilgelegd, evenals afgeleiden The Voice Kids en The Voice Senior. Jeroen Rietbergen, bandleider bij het programma, gaf zijn betrokkenheid al snel toe en stapte zaterdag per direct op. Zijn (inmiddels voormalig) partner Linda de Mol heeft haar werkzaamheden voorlopig neergelegd. Talpa, de producent van The Voice of Holland, gaf eerder op woensdag aan niet op iedere gebeurtenis en uiting te reageren.

Bekijk meer van

The Voice of Holland Ali B.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

banner zwolle 2

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.