training eu starters

— maandag 29 mei 2023, 08:15 | 0 reacties, praat mee

Storing in regiewagen legde uitzending WNL op Zondag plat

© ANP / Dingena Mol

De uitzending van WNL op Zondag werd zondagochtend stilgelegd vanwege een storing in de regiewagen. Dat laat WNL-hoofdredacteur Bert Huisjes desgevraagd weten. "Uitzenden is niet meer mogelijk", aldus Huisjes. Laatste wijziging: 29 mei 2023, 08:22

Kijkers van het programma kregen minutenlang een melding in beeld te zien. “Even geduld alstublieft”, was te lezen. Later verscheen onderin beeld dat de uitzending door technische omstandigheden stil was gelegd.

Huisjes spreekt van “een clusterstoring”. Onder meer het geluid is weg en het opnemen van de uitzending, om die eventueel later op zondag alsnog uit te zenden, is waarschijnlijk ook niet mogelijk, laat Huisjes weten. De WNL-hoofdredacteur noemt het technische incident “vreselijk”. “Voor ons, maar ook voor de gasten.”

WNL op Zondag wordt gepresenteerd door Rick Nieman. Onder anderen minister voor Rechtsbescherming Franc Weerwind en Europarlementariër Esther de Lange waren zondagochtend te gast.

Bekijk meer van

WNL op Zondag

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.