banner printplaza 1

— woensdag 30 augustus 2017, 14:36 | 0 reacties, praat mee

SBS komt met tweeluik over rechtszaak presentator Frank Masmeijer

ANP KIPPA / Sander Koning

Televisiezender SBS komt half september met een tweedelige documentaire over voormalig presentator Frank Masmeijer, die momenteel verwikkeld is in een rechtszaak over cocaïnesmokkel. Voor de documentaire bevond onderzoeksjournalist Thijs Zeeman zich een jaar lang in het kielzog van Masmeijer, die op 13 september de uitspraak van de rechter in zijn zaak hoort. De documentaire wordt op de twee avonden daarvoor uitgezonden.

In de documentaire is onder andere te zien hoe Zeeman Masmeijer confronteert met feiten uit het politiedossier. Dergelijke confrontaties leidde volgens Zeeman meer dan eens tot knallende ruzie. “Hij is gewend dat de wereld om hem heen maakbaar is, dat hij met zijn charme een eind komt. Maar feiten liegen niet”, aldus de journalist in gesprek met het AD (betaalde link, via Blendle).

Masmeijer werd onder andere bekend als presentator van NCRV-programma’s als de Helemaal in je eentje show en de Holidayshow. Hij staat terecht voor betrokkenheid bij de invoer van 467 kilo cocaïne in de haven van Antwerpen. De Belgische justitie heeft zeven jaar tegen hem geëist.

Bekijk meer van

Frank Masmeijer

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.