— woensdag 26 februari 2020, 15:48 | 0 reacties, praat mee

Rossana Kluivert niet in hoger beroep tegen Opgelicht?!

Rosanna Kluivert (met bril) tijdens de WK-wedstrijd Australië-Nederland in 2014 - © Koen van Weel / ANP

Een uitzending van het AvroTros-programma Opgelicht?! over de hondenopvang van Rossana Kluivert, de vrouw van voormalig profvoetballer Patrick Kluivert, hoeft definitief niet offline gehaald te worden. Kluivert gaat uiteindelijk toch niet in hoger beroep tegen de uitspraak van de rechter.

“Er komt geen hoger beroep”, laat Kluiverts advocaat Royce de Vries weten aan het Algemeen Dagblad. “Rosanna is teleurgesteld dat Opgelicht?! niet veroordeeld is tot een rectificatie, maar zij is blij dat in de procedure uitdrukkelijk is erkend dat geen sprake is geweest van oplichting, fraude of bedrog.”

In de Opgelicht?!-aflevering van eind november werd gesteld dat Kluivert helemaal geen opvangcentrum heeft op Curaçao en dat het onduidelijk is waar donaties naartoe gaan. Tijdens het kort geding van 15 januari stelde De Vries dat Opgelicht?! de kijker heeft misleid.

Volgens de advocaat, zoon van misdaadverslaggever Peter R. de Vries, was de hondenopvang enkel op zoek naar een nieuwe locatie. Opgelicht?! reageerde daar volgens NU.nl op door te stellen dat Kluivert in het programma nergens van oplichting of bedrog wordt beschuldigd.

Bekijk meer van

Rossanna Kluivert Opgelicht

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.