training eu starters

— maandag 16 mei 2022, 08:17 | 0 reacties, praat mee

Media Oeuvre Award 2022 naar Antoinette Hertsenberg

© ANP

Antoinette Hertsenberg is zondag verrast met de Media Oeuvre Award. De presentatrice kreeg de prijs in het Radio 1-programma De Perstribune overhandigd van voormalig TROS-programmadirecteur Gerard Baars. Laatste wijziging: 16 mei 2022, 08:42

De jury, bestaande uit AD-columnist Angela de Jong en Spreekbuis-uitgever Richard Otto, noemt het “onbegrijpelijk dat zij nog nooit de prijs voor beste tv-interviewster heeft gewonnen, want ze weet als geen ander elke opponent op de knieën te krijgen, van malafide woekerpolisjongens tot slecht voorbereide woordvoerders”. De presentatrice van onder andere Opgelicht?!, EenVandaag en Dokters van Morgen wordt verder geprezen om haar onvermoeibaarheid en onverschrokkenheid.

In 2009 werd Hertsenberg door Villamedia uitgeroepen tot Journalist van het Jaar 2009 voor haar berichtgeving in het programma TROS Radar over de kredietcrisis en in het bijzonder over de DSB Bank. Onder leiding van Hertsenberg heeft het programma een journalistieke topprestatie geleverd door consequent, zorgvuldig en langdurig de gevolgen in kaart te brengen van de handelswijze van de DSB Bank.

De Media Oeuvre Award is een prijs van het vakplatform Spreekbuis.nl en wordt jaarlijks uitgereikt aan iemand uit de mediawereld die grote invloed heeft gehad op het Nederlandse medialandschap. Eerdere winnaars waren Jan Slagter en André van Duin.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.