— vrijdag 16 april 2021, 09:36 | 0 reacties, praat mee

Reageren weer mogelijk bij sommige artikelen AD

© Pixabay

Het Algemeen Dagblad heeft met ingang van deze maand de mogelijkheid om te reageren op haar artikelen weer opengezet. In 2017 werd de functie nog geschrapt, omdat deze volgens de krant tot te weinig zinvolle interactie leidde.

Reageren is vanaf begin deze maand weer mogelijk, maar niet bij alle artikelen. De artikelen zijn te herkennen aan een tekstballon. Welke artikelen dat zijn, bepaald de redactie van het AD. Reacties kunnen door het AD gebruikt worden in zijn artikelen, maar ook in artikelen in de regionale kranten van DPG Media.

Reacties verschijnen pas op de AD-website nadat ze zijn goedgekeurd. Wanneer een reactie niets te maken heeft met het onderwerp van het artikel, wordt hij niet geplaatst. Linken naar andere websites is in de reacties ook niet toegestaan. Meer bij het AD.

Bekijk meer van

Algemeen Dagblad

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.