anner smart octo

— maandag 5 augustus 2019, 09:31 | 0 reacties, praat mee

Paul van der Lugt vertrekt bij RTV Utrecht

© Valerie Kuypers / ANP

Directeur Paul van der Lugt vertrekt bij RTV Utrecht. Dat hebben de Raad van Toezicht en Van der Lugt vrijdag aan het personeel laten weten in een gezamenlijke verklaring.

“De afgelopen periode is de koers en positie van RTV Utrecht onderwerp van gesprek geweest tussen Paul van der Lugt en de Raad van Toezicht. Dit gesprek heeft geleid tot deze beslissing. Volgens beide partijen is het in het belang van RTV Utrecht de samenwerking niet verder voort te zetten.

Eerder deze maand ontstond ophef over de financiële situatie bij de regionale omroep. De managers zouden het vertrouwen in directeur Paul van der Lugt hebben opgezegd en de Raad van Toezicht heeft toen een onderzoek ingesteld.  Volgens de Raad blijkt daaruit dat de financiële positie van RTV Utrecht op orde is. Wel moeten procedures worden aangescherpt.

Van der Lugt gaf de afgelopen 17 jaar leiding aan het mediabedrijf. Hij blijft nog tot 1 januari aan de omroep verbonden om de overdracht in goede banen te leiden. Meer bij RTV Utrecht / DUIC

 

Bekijk meer van

RTV Utrecht Paul van der Lugt

Praat mee

noodfonds

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.