training eu starters

— vrijdag 10 juli 2015, 09:05 | 0 reacties, praat mee

Onderzoek Eredivisie-deal afgesloten

De NOS, STER en Fox Sports handelen nu volgens de Mediawet. Dat meldt het Commissariaat voor de Media (CvdM), die het onderzoek naar het bod op de samenvattingen van het eredivisievoetbal heeft afgerond. Het commissariaat startte het onderzoek nadat onder andere bleek dat de NOS met FOX Sports had afgesproken naar de aanvangstijden van de wedstrijden op de betaalzender te verwijzen. Daarmee zou de publieke omroep zich dienstbaar maken aan het maken van winst door derden en dat is niet toegestaan. Laatste wijziging: 16 juli 2015, 11:04

NOS en FOX Sports pasten de contracten aan toen het CvdM dreigde met een dwangsom, maar later bleek dat er ook afspraken waren gemaakt dat FOX gratis reclamezendtijd bij de NOS zou krijgen. Het Commissariaat liet toen ook weten het onderzoek te verbreden. De NOS en FOX pasten de contracten opnieuw aan en dit keer is het CvdM tevreden. “Alle afspraken ten aanzien van verwijzingen naar FOX Sports en gratis reclamezendtijd zijn geschrapt.”

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.