banner anp

— maandag 23 juni 2008, 08:37

SPORTIVITEIT

Fanlog Radio 1 Journaal deed een eigen onderzoek naar de sportiviteit van NOS-medewerkers. Margriet Brandsma vertelt o.a.: "Vroeger was ik verslaafd aan volleybal dat ik op hoog niveau heb gespeeld. Daarna heb ik clubs getraind. Maar het was altijd enorm passen en meten. Als verslaggever van een regionale krant had ik vaak avondwerk. De gemeenteraadsvergadering van Heerhugowaard, Graft-De Rijp, Beemster of Sint-Pancras, ze waren altijd ’s avonds. Dat betekende: trainen van 17.30 tot 20.00 en dan als een speer in de auto de provincie in. Eenmaal in Hilversum werd de combinatie journalistiek en topvolleybal lastiger en lastiger. Tot het niet meer ging en een stap terug onvermijdelijk was. Nu ben ik dus een actieve hobby-sporter en nog altijd een passieve sportieve veelvraat.” Lees meer bij Fanlog

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.