— maandag 22 juli 2019, 14:51 | 0 reacties, praat mee

NVJ-bijeenkomst voor NPO-programmamakers over mediaplannen minister Slob

De NVJ-sectie Omroep organiseert volgende maand een bijeenkomst waarin makers van de publieke omroep, betrokkenen én politici in gesprek gaan over de mediaplannen van minister Slob. Laatste wijziging: 24 juli 2019, 13:31

NVJ-sectie Omroep houdt 29 augustus een bijeenkomst waarin makers van de publieke omroep, betrokkenen én politici in gesprek gaan over de mediaplannen van minister Slob.

Slobs maakte half juni zijn plannen om de publieke omroep toekomstbestendig te maken bekend. Onder andere reclame-uitingen voor 20.00 uur op televisie en reclame-uitingen worden verboden. NPO 3 wordt wordt op termijn een regiozender en het salaris van presentatoren wordt aangepakt. 

De plannen zorgen voor onrust. Ondanks dat Slob heeft aangegeven een deel te compenseren denkt de NPO dat een enorme bezuinigingsronde niet vermeden kan worden.

Op het podium zitten eind augustus Shula Rijxman, Raad van Bestuur NPO (onder voorbehoud), Joost Sneller, Tweede Kamerlid D66, Arjan Lock, voorzitter College van Omroepdirecteuren (CVO) en Mariëlle Tweebeeke, moderator.

Ben je programmamaker bij de publieke omroep en wil je hier bij zijn? Dan kan je je hier aanmelden.

Bekijk meer van

NVJ NVJ NPO

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.