— woensdag 25 maart 2020, 10:17 | 0 reacties, praat mee

Nog zeker twee weken langere uitzendingen talkshow Jinek

ANP

De talkshow van Eva Jinek krijgt de komende twee weken meer ruimte op RTL. De coronacrisis betekent een voortzetting van de langere uitzendtijd, maar een uitbreiding naar het weekend is voorlopig nog niet aan de orde. Laatste wijziging: 25 maart 2020, 10:39

Een woordvoerder sloot dat in RTL Boulevard niet helemaal uit: “We bekijken van dag tot dag of we het uitzendschema en de inhoud van programma’s aanpassen.”

In mei begint Beau van Erven Dorens in het tijdslot van Jinek met zijn talkshow, meldt NU.

Andere programma’s gaan door het coronavirus juist met pauze: Talpa staakt nieuwe opnamen van Man Bijt Hond en werkt aan een nieuw prime-time-programma. In de tussentijd wordt naar herhalingen gegrepen.

Voorbereidingen voor het einde van De Wereld Draait Door (BNNVARA) gaan, ondanks de hoge waardering van de recente uitzendingen, gewoon door.

Communicatieadviseur Thijs Verheij van BNNVARA zegt tegen NU dat de afscheidsuitzending van Matthijs van Nieuwkerk aanstaande vrijdag gewoon doorgaat, met inachtneming van alle veiligheidsvoorschriften.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.