— dinsdag 30 mei 2017, 10:03 | 0 reacties, praat mee

Nieuwe online titel voor moeders van pubers

© Frank Groeliken

Snippet Media, de online uitgeverij van Femke Sterken en Barbara van Erp, lanceert een nieuwe titel: tishiergeenhotel.nl. Het online magazine richt zich op moeders van pubers, en is opgericht door journalisten Saskia Smith en Martine de Vente. De site gaat 15 juni live.

‘Ze gaan op tishiergeenhotel.nl grappige en herkenbare stukjes schrijven en video’s maken over hoe het is om te leven met een puber in huis. Over hoe krankzinnig veel handdoeken die gasten gebruiken, hoe ze opeens gaan stinken en je hele kast leeg vreten’, zegt Van Erp op Adformatie.nl.

Van Erp en Sterken startten hun online uitgeverij in 2014 en hebben inmiddels een rijk portfolio, met titels als Me-to-We.nl, Mynd.nu en Saarmagazine.nl, dat in december de Mercur voor Lancering van het Jaar won. In een interview met Villamedia kondigde het duo toen aan nog veel meer in het vat te hebben. Sterken: ‘Online is heel organisch. We hoeven geen gedetailleerde plannen te schrijven en daar eindeloos over te vergaderen. We bedenken hoe het er ongeveer uit moet zien, welke tone of voice het moet hebben, en dan beginnen we.’

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.