— donderdag 10 december 2020, 17:00 | 0 reacties, praat mee

Mercurs 2020: vtwonen Magazinemerk van het Jaar

Tijdens de virtuele uitreiking van de Mercurs is vtwonen donderdag uitgeroepen tot Magazinemerk van het Jaar. Anders dan andere jaren vond de 23e editie van de belangrijkste tijdschriftprijzen van Nederland dit jaar plaats zonder publiek, vanwege de maatregelen rondom het coronavirus.

In totaal werden er dit jaar acht Mercurs uitgereikt. Hoofdredacteur van het Jaar werd Helene van Santen van Kek Mama. De Mercur voor Reportage van het Jaar ging naar Volkskrant Magazine voor het laatste interview met Marc de Hond, dat werd geschreven door Antoinnette Scheulderman.

Dit jaar bogen twee individuele jury’s zich over de in totaal 115 inzendingen. De prijs voor Cover van het Jaar ging naar Libelle, terwijl Runner’s World de Mercur voor Artdirection van het Jaar won.

De Mercur voor Innovatie van het Jaar ging naar Tis Hier Geen Hotel, dat de prijs won met een theatervoorstelling en een bijbehorend Handboek voor Huiswerk. Belofte van het Jaar werd Arjun Chadha van Get Familiar Magazine. De PostNL Mercur voor Partnership van het Jaar is voor het SANTOS en de Eredivisie. Ze wonnen de prijs voor het Eredivisie Shirt Festival.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.