training eu starters

— donderdag 10 december 2020, 17:00 | 0 reacties, praat mee

Mercurs 2020: vtwonen Magazinemerk van het Jaar

Tijdens de virtuele uitreiking van de Mercurs is vtwonen donderdag uitgeroepen tot Magazinemerk van het Jaar. Anders dan andere jaren vond de 23e editie van de belangrijkste tijdschriftprijzen van Nederland dit jaar plaats zonder publiek, vanwege de maatregelen rondom het coronavirus. Laatste wijziging: 11 december 2020, 09:16

In totaal werden er dit jaar acht Mercurs uitgereikt. Hoofdredacteur van het Jaar werd Helene van Santen van Kek Mama. De Mercur voor Reportage van het Jaar ging naar Volkskrant Magazine voor het laatste interview met Marc de Hond, dat werd geschreven door Antoinnette Scheulderman.

Dit jaar bogen twee individuele jury’s zich over de in totaal 115 inzendingen. De prijs voor Cover van het Jaar ging naar Libelle, terwijl Runner’s World de Mercur voor Artdirection van het Jaar won.

De Mercur voor Innovatie van het Jaar ging naar Tis Hier Geen Hotel, dat de prijs won met een theatervoorstelling en een bijbehorend Handboek voor Huiswerk. Belofte van het Jaar werd Arjun Chadha van Get Familiar Magazine. De PostNL Mercur voor Partnership van het Jaar is voor het SANTOS en de Eredivisie. Ze wonnen de prijs voor het Eredivisie Shirt Festival.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.