— vrijdag 25 september 2020, 08:49 | 0 reacties, praat mee

Juryleden Mercurs 2020 bekendgemaakt

Organisator Magazine Media Associatie (MMA) heeft de jury voor de Mercurs 2020 bekend gemaakt. Dit jaar kiezen twee jury’s de genomineerden en winnaars in acht categorieën. Vorig jaar werd er nog gebruik gemaakt van drie jury’s. Laatste wijziging: 25 september 2020, 09:38

De genomineerden en winnaars in de categorieën Mercur Reportage van het Jaar, Mercur Hoofdredactie van het Jaar, Mercur Artdirection van het Jaar en PostNL Mercur Partnerships van het jaar, worden bepaald door juryvoorzitter Ruud de Langen, Nathalie Peters, Sabine Verschueren, Marieke Schoon – van der Loop en Thomas de Heide.

De Mercur Magazinemerk van het Jaar, Aldipress Mercur Cover van het Jaar, Mercur Innovatie van het Jaar en Mercur BeLOFte van het Jaar komen voor rekening van juryvoorzitter José Rozenbroek, Stephan van der Sman, Nicolette Hulsebos, Jaap Biemans en Marsha Dousi.

De Mercurs zijn de belangrijkste tijdschriftenprijzen van Nederland. De nominaties worden 19 november bekendgemaakt. De prijsuitreiking vindt plaats op donderdag 10 december. Eerder werd al aangekondigd dat die uitreiking dit jaar kleinschaliger van opzet zal zijn. In plaats van een groot evenement worden de prijzen uitgereikt bij een lunch. Meer bij Mercurs

Bekijk meer van

Mercurs

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.