word studentlid

— vrijdag 16 december 2016, 07:56 | 0 reacties, praat mee

Vogue wint Mercur voor beste magazine

Vogue wint Mercur voor beste magazine

Modetijdschrift Vogue is donderdagavond door de jury van de Mercurs uitgeroepen tot het beste magazine van Nederland. Vogue neemt daarmee het stokje over van Runner's World, dat de prijs voor Magazine van het Jaar vorig jaar in ontvangst neemt. In 2012 won Vogue nog de Mercur voor Lancering van het Jaar. Laatste wijziging: 16 december 2016, 08:00

Tijdens ‘de Oscars voor tijdschriften’ in het DeLaMar Theater werden in totaal 11 prijzen uitgereikt. Anne-Marije de Vries Lentsch (Cosmopolitan) werd gekozen tot Hoofdredacteur van het Jaar, LINDA. kreeg de prijs voor Mediamerk van het Jaar én voor Merkinnovatie van het Jaar met LINDA.tv. Saar Magazine ging er met het beeldje voor Lancering van het Jaar vandoor.

Andere prijzen waren er voor Kek Mama (Marketingactie van het Jaar), Pieter Zwart (BeLOFte van het Jaar), OneWorld (Reportage van het Jaar), Volkskrant Magazine (Artdirection van het Jaar) en Bruna Gorinchem (Tijdschriftenretailer van het Jaar). De digitale kiosk Blendle kreeg de Mercur d’Or/LOF-prijs.

Er waren in totaal 44 nominaties voor de elf categorieën.

Tip de redactie

Logo Publeaks Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.