— woensdag 28 april 2021, 13:11 | 0 reacties, praat mee

Jannine Berkelaar hoofdredacteur bij Kek Mama

© DPG Media Magazines

Jannine Berkelaar is per half mei de nieuwe hoofdredacteur van Kek Mama. Berkelaar werkt nu nog als chef bij hetzelfde blad, een functie die ze vanaf eind mei 2020 vervult. Ze volgt Helene van Santen op, die hoofdredacteur van Margriet wordt.

Dat maakt DPG Media Magazines woensdag bekend in een persbericht. “Jannine is als huidige chef redactie van Kek Mama de natuurlijke opvolger van Helene van Santen”, zegt Martijn van der Neut, hoofd van de ouderbladen bij DPG Media. Hij roemt Berkelaar om de combinatie van haar kennis en ervaring bij Kek Mama en haar eerdere ervaring als hoofdredacteur bij jeugdbladen Tina en Zo Zit Dat.

Berkelaar zelf zegt dat ze er niet van had durven dromen dat ze na een jaar chef zijn al kan doorgroeien naar hoofdredacteur. Wie Berkelaar opvolgt als chef is nog niet bekend. Meer bij DPG Media Magazines

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.