training eu starters

— woensdag 8 februari 2017, 09:06 | 0 reacties, praat mee

Mediahuis stelt TMG-belang van Delta Lloyd veilig

Remko de Waal / ANP

De Vlaamse uitgeverij Mediahuis meldt dat het van verzekeraar Delta Lloyd definitief het recht heeft verkregen hun belang van 11 procent in Telegraaf Media Groep (TMG) over te nemen, zodra het tot een concreet overnamebod op TMG is gekomen. Laatste wijziging: 8 februari 2017, 09:09

In januari had Mediahuis (samen met overnamepartner VP Exploitatie) al onthuld voor 55 procent van de TMG-aandelen zulke toezeggingen binnen te hebben. Daar maakte het belang van Delta Lloyd al onderdeel van uit.

“Het blijft de intentie van Mediahuis en VP Exploitatie om in goed overleg met de raad van commissarissen en de raad van bestuur van TMG tot een door hen ondersteund bod te komen”, aldus de partijen. Ze bieden 5,25 euro per aandeel TMG. De concurrent in het biedproces, John de Mol, heeft 5,90 euro per aandeel geboden.

Mediahuis en VP Exploitatie hebben aangekondigd voor 8 maart 2017 een aanvraag tot goedkeuring van het biedingsbericht te zullen indienen bij toezichthouder Autoriteit Financiële Markten.

Bekijk meer van

TMG Mediahuis

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.