— woensdag 19 augustus 2020, 09:12 | 0 reacties, praat mee

Lubach voorziet einde satirische show Zondag Met Lubach

ANP

Presentator Arjen Lubach zinspeelt in zijn vandaag verschenen autobiografie Stoorzender op een einde van het satirische nieuwsprogramma Zondag met Lubach (ZML). Het format loopt tegen zijn grenzen aan en ook het aantal geschikte onderwerpen is beperkt, citeert NOS.

Lubach zou met hetzelfde team graag iets anders gaan doen en op het hoogtepunt stoppen. Of, en wanneer die laatste uitzending wordt gemaakt, is niet duidelijk.

Afgelopen april zei Lubach in het radioprogramma Radio Oranje van Paul Haenen dat een seizoen ZML slopend is. “Ik wil niet zielig doen, ik heb het leukste werk ter wereld. Maar ik hou dat niet veertig weken per jaar vol.”

Ook toen noemde Lubach het beperkte aantal onderwerpen dat geschikt is. Seizoen twaalf begint halverwege volgende maand. Meer bij NOS

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.