banner festival 23

— woensdag 11 maart 2020, 12:23 | 0 reacties, praat mee

Klaske Tameling nieuwe zendermanager NPO Radio 1

Klaske Tameling, per 1 juni zendermanager NPO Radio 1 | Julie Blik / NPO

Klaske Tameling wordt met ingang van 1 juni de nieuwe zendermanager van NPO Radio 1. Ze volgt Laurens Borst op, die met pensioen gaat. Laatste wijziging: 11 maart 2020, 12:26

Borst vervulde de rol van zendermanager dertien jaar. Tameling, nu nog projectleider Journalistiek & Innovatie bij BNNVARA, is vereerd om bij NPO Radio 1 aan de slag te mogen.

“Het is dé nieuws- en sportzender en een belangrijk anker in het dagelijks leven van de vele luisteraars die opstaan met NPO Radio 1, onderweg zijn met de programma’s en podcasts, of hun dag eindigen met de actualiteiten en achtergronden van deze zender. Ik kijk er enorm naar uit om samen met alle bevlogen makers van de omroepen te bouwen aan de toekomst van NPO Radio 1”, aldus Tameling.

Tameling begon in 2005 bij de publieke omroep, deed in 2015 een promotieonderzoek naar crossmediale nieuwsorganisaties en gaf diverse organisaties advies over digitale transities.

Ze was bestuurslid en later voorzitter van de Stichting Vrouw & Media in de periode 2013-2018.

Directeur NPO Audio Jurre Bosman prijst haar brede mediacarrière als journalist, programmamaker en mediaprofessional bij verschillende journalistieke organisaties: “Zij gaat deze brede ervaring inzetten voor de verdere ontwikkeling van NPO Radio 1.”

Bekijk meer van

NPO Radio 1 Klaske Tameling

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.