— donderdag 28 oktober 2021, 09:51 | 0 reacties, praat mee

Van Peperstraten: Blok&Toine verdwijnt van NPO Radio 1 - en ik ook

Peter Oostrom en Patrick van Denderen in gesprek met Van Peperstraten | De Broadcast

Toine van Peperstraten zal volgend jaar niet meer op NPO Radio 1 te horen zijn. Dat onthulde hij in de mediaopdcast De Broadcast. De zender stopt met zijn dagelijkse show Blok&Toine, dat hij met Mischa Blok presenteert. "Jammer vind ik het zeker", aldus Van Peperstraten.

Eerder dit jaar nam Blok de stoel van Dionne Stax over, die te druk zou zijn met andere projecten. Bij Stax&Toine liep het sowieso niet lekker, aldus Van Peperstraten.

“Dionne en ik zijn totaal andere karakters. We hadden gehoopt dat het elkaar zou aanvullen. Als je een duo programma gaat maken dan moet je zorgen dat je het beste in elkaar naar boven haalt. Dat er een soort chemie ontstaat. Dat was gewoon heel moeilijk, we hadden te weinig raakvlakken.” Met Blok is die klik er wél.

Wat Van Peperstraten straks gaat doen is niet bekend. Hij noemt een overstap naar Veronica “het meest logische”. Meer bij De Broadcast

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.