banner festival 23

— maandag 30 augustus 2021, 11:23 | 0 reacties, praat mee

John van den Heuvel over ruzie met Peter R. de Vries

In een speciale uitzending van Jinek over Peter R. de Vries kwam zondagavond misdaadverslaggever John van den Heuvel aan het woord. Hij schoof voor het eerst sinds lange tijd weer aan in een talkshow. Van den Heuvel was 30 jaar bevriend met Peter R. de Vries, maar de twee kregen onenigheid toen De Vries vertrouwenspersoon van kroongetuige Nabil B. in het Marengo-proces werd. Laatste wijziging: 31 augustus 2021, 08:36

Het zit John van den Heuvel dwars dat hij zijn ruzie met Peter R. de Vries niet meer goed heeft kunnen maken. Van den Heuvel raadde De Vries af vertrouwenspersoon te worden, waarop er een conflict ontstond. Van den Heuvel en De Vries zagen elkaar één week voor de aanslag voor het laatst in de studie van RTL Boulevard. Ze keurden elkaar toen geen blik waardig. “We zeggen thuis altijd: ga nooit met ruzie weg, want je weet niet wat er kan gebeuren.”

Dat de ruzie nu voor altijd onuitgesproken zal blijven, vindt Van den Heuvel lastig. “We zijn ingehaald door de verschrikkelijke gebeurtenis.”

Herdenking Tanja Groen
De stille tocht voor Tanja Groen begint dinsdag eerder dan gepland. De tocht zal in het teken staan van de verdwijning van de studente en zal ook een ode zijn aan de jarenlange inzet van Peter R. de Vries voor de verdwijningszaak.

Vanwege de verwachte drukte en als gevolg van de pandemie, zal het publiek worden opgesplitst in twee groepen: een voor genodigden (18.15 uur) en een groep voor belangstellenden (19.00 uur) die willen meelopen.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.