— woensdag 28 juli 2021, 09:45 | 0 reacties, praat mee

Jeroen Elshoff werkt verder vanuit ‘met geen pen te beschrijven’ Japans quarantainehotel

Jeroen Elshoff | Gerrit van Keulen / ANP

NOS-commentator Jeroen Elshoff zet ondanks een eerdere coronadiagnose zijn werk voort vanuit het hotel waar hij in quarantaine zit. Tegenover het AD noemt Elshoff dat het verslag voor NPO Radio 1 van de voetbalwedstrijd Nederland-China een hoogtepunt van de afgelopen dagen. Laatste wijziging: 28 juli 2021, 10:32

Elshoff noemt het verblijf in het quarantainehotel verder “met geen pen te beschrijven”. Een speaker waar de dag door gesproken opdrachten op binnen kwamen heeft Elshoff gesloopt: “Ik heb de draden eruit getrokken. Dus dat werkt allemaal niet meer.”

Ook komt er soms het verzoek om bloed af te staan, maar dat weigert Elshoff.  Hij noemt het fijn dat hij werd gevraagd om het voetbal van commentaar te voorzien. “Dat vond ik geweldig”, aldus Elshoff. Het vermoeden bestaat dat Elshoff besmet is geraakt tijdens een KLM-vlucht waar ook andere - inmiddels positief geteste - spelers mee reisden.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.