anner smart octo

— vrijdag 11 juni 2021, 09:49 | 0 reacties, praat mee

Journalisten gevolgd met gps tijdens Olympische Spelen

© Stanislav Kogiku

Journalisten zullen tijdens de Olympische Spelen in Tokio met gps worden gevolgd. Hetzelfde geldt voor atleten, zo heeft het organisatiecomité laten weten. De maatregel is genomen in het kader van bestrijding van het coronavirus.

Er werd expliciet bij vermeld dat het niet de bedoeling is de betrokkenen bij elke beweging daadwerkelijk in de gaten te houden. Mocht een atleet onverhoopt echter besmet raken, dan kan via het systeem gemakkelijker worden getraceerd met wie deze in contact is geweest.

De Olympische Spelen in Japan staan onder grote druk door de coronacrisis in het Aziatische land. In Japan zijn nog steeds grote zorgen dat de Olympische Spelen een toename van het aantal besmettingen zullen veroorzaken. Veel mensen uit het land zien liever dat het evenement net als vorig jaar niet doorgaat. Meer bij ANP via NRC

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.