banner festival 23

— dinsdag 10 december 2019, 11:52 | 0 reacties, praat mee

Jan Nooitgedagt stapt op als voorzitter Raad van Commissarissen Mediahuis Nederland

Scheidend voorzitter Raad van Commissarissen Jan Nooitgedagt | Mediahuis Nederland

Voorzitter van de Raad van Commissarissen bij uitgeverij Mediahuis Nederland Jan Nooitgedagt legt per vandaag zijn functie neer. Hij wil zich richten op andere werkzaamheden, zoals zijn beoogd voorzitterschap van Invest-NL, een nieuwe onderdeel van de Rijksoverheid dat investeringen wil stimuleren op maatschappelijke terreinen "waar Nederland nu nog kansen laat liggen". Laatste wijziging: 10 december 2019, 11:55

Nooitgedagt was sinds 2013 onafhankelijk commissaris bij Mediahuis Nederland en de laatste 2,5 jaar voorzitter. Hij noemt zijn tijd bij TMG en inmiddels Mediahuis Nederland enerverend en inspirerend.

“Het doet mij deugd dat inmiddels is gebleken dat de overname door het Belgische Mediahuis succesvol is verlopen. De onderneming staat er goed voor en dat betekent dat ik met een gerust hart afscheid kan nemen. Ik dank mijn mede-commissarissen, het bestuur en alle medewerkers van Mediahuis Nederland en in het bijzonder de leden van de Ondernemingsraad voor de goede samenwerking en kan terugkijken op een goede tijd bij Mediahuis Nederland”, aldus Nooitgedagt.

Vice-voorzitter raad van commissarissen Mediahuis Nederland Gert Ysebaert noemt Nooitgedagt een betrokken, professionele, zeer ervaren commissaris en voorzitter. “Ik vind het dan ook jammer dat hij de raad van commissarissen van Mediahuis Nederland gaat verlaten.”

Tot een opvolger is gevonden neemt Ysebaert het voorzitterschap op zich. De overige leden van de Raad van Commissarissen zijn Paul Verwilt, Simone Brummelhuis en Marc Vangeel.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.