— vrijdag 21 december 2018, 14:00 | 0 reacties, praat mee

Het best gelezen op Villamedia #7: interview met John van den Heuvel

© TRIK

Beveiligd worden went nooit, vertelt John van den Heuvel. Ook niet na 28 jaar misdaadverslaggeving, waarin hij alles wel een keer heeft meegemaakt. Motorclub No Surrender zette een prijs op zijn hoofd, en sindsdien gaat de DKDB waar hij gaat. Hij sprak erover in Villamedia. ‘Wie zijn er uiteindelijk gevaarlijker: jouw motorduivels of de Mocro-maffia van Paul Vugts (de Parool-journalist zat het afgelopen jaar ondergedoken ivm dreiging, red.)?’, vraagt de interviewer. ‘Hopelijk komen Paul en ik daar nooit achter. Bij No Surrender zitten trouwens ook Marokkanen en andere allochtonen. Mede daardoor is die club zo snel gegroeid. Astrid Holleeder vertelde me dat als ze een stukje opliep met Willem er regelmatig jongens op scooters naast haar broer stopten: “Hee Willem, kan ik wat voor je doen? Maakt niet uit wat.” Echt, voor een auto en 5000 euro leggen ze je tegenwoordig al om.’

Lees terug:
Misdaadjournalist John van den Heuvel: ‘Beveiligd worden went nooit’

Het einde van het jaar is een tijd van terugblikken en lijstjes maken. Tot het einde van het jaar publiceren we daarom de top tien best gelezen stukken op Villamedia in 2018.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.