— donderdag 1 juli 2021, 12:18 | 0 reacties, praat mee

Harry Lensink in hoofdredactie Follow The Money

Harry Lensink stapt per september van dit jaar over naar Follow The Money.

Onderzoeksjournalistiek platform Follow The Money benoemt per 1 september Harry Lensink in de hoofdredactie, naast Eric Smit en Arne van der Wal. Lensink is nu nog eindredacteur bij het onderzoeksjournalistieke radioprogramma Argos (HUMAN/VPRO).

Lensink schrijft op Twitter veel zin te hebben in de nieuwe baan. “Maar ik weet ook dat ik het superteam van Argos ga missen”, aldus Lensink.

Van der Wal zegt dat FTM groeit en de onderzoeken omvangrijker en complexer worden: “Dit vraagt om versterking van de hoofdredactie. Met Harry hebben we iemand gevonden die zowel onderzoeksjournalistieke, als leidinggevende ervaring heeft.”

Lensink heeft in het verleden als onderzoeksjournalist bij FTM gewerkt. Hij werkte verder met Smit en Van der Wal bij zakentijdschrift Quote. Smit noemt Lensink “de gedroomde versterking van ons team”.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.