— maandag 25 oktober 2021, 14:17 | 0 reacties, praat mee

Geen onderzoek naar ingrijpen 3FM-zendermanager tijdens live-uitzending

© Sander Koning / ANP

De ombudsman van de Publieke Omroep (NPO) start geen onderzoek naar het voorval bij radiozender 3FM waarbij zendermanager Sharid Alles zich live in de uitzending van dj Timur Perlin met de inhoud van de show bemoeide. Dat laat ombudsman Margot Smit weten aan ANP.

“Ik ben er als ombudsman voor klachten over of onderzoek naar journalistieke programma’s of content van de publieke omroepen”,  aldus Smit. “Het muziekprogramma van Timur op 3FM valt daar niet binnen. Ik zal er dus niets over zeggen noch er onderzoek naar doen.”

De NVJ noemt het vrijdag tegenover ANP jammer dat de ombudsman geen actie onderneemt, maar het te begrijpen als het inderdaad haar terrein niet is. “Maar dat laat onverlet dat wij het als NVJ opmerkelijk vinden dat een zendermanager in “the heat of the moment” niet helemaal door heeft wat haar functie eigenlijk is”, zegt secretaris Paul Teixeira. Meer bij RTL Nieuws

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.